056 21 59 18
Contacteer ons

Laatste Nieuws

Vormingsmoment begeleiders

Het vormingsmoment voor begeleiders gaat door in de rijchool op dinsdag 18 december om 18u15 Daarna op donderdag 10 januari zelfde uur. Het kost 20 Euro per begeleider. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.
Cursus theorie rijbewijs B (auto)

In de kerstvakantie organiseren wij een nieuwe cursus theorie voor het autorijbewijs. De lessen gaan door op  woensdag 26/12, donderdag 27/12, woensdag 2 januari en donderdag 3 januari, 's avonds van 18u15 tot +/- 21u25, en duurt 12 uur. Contacteer ons voor meer info. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. De volgende cursus start op 4 februari en  loopt van maandag tot en met donderdag ook 's avonds.
Nascholing code 95

Dit voorjaar organiseren wij opnieuw nascholingen code 95. Wij geven de modules telkens op zaterdag. Zodra de data gekend zijn vermelden we ze hier. Contacteer ons voor bijkomnede info.
KMO-portefeuille

Rijschool Erasmus is door de Vlaamse Overheid erkend als opleidingsverstrekker onder nummer DV.O104757.

Bedrijven en zelfstandigen kunnen via hun kmo-portefeuille subsidies aanvragen voor onze theorie en  praktijk opleidingen alsook voor de nascholingen code 95.

 
Theoriecursus rijbewijs C:

Bij interesse voor de theoriecursus voor het rijbewijs C klassiek of C met vakbekwaamheid geef je contactgegevens door, wij informeren je zodra een nieuwe cursus doorgaat.